Bine ati venit

TeoImport este alegerea perfecta pentru nevoile de import China ale afacerii tale

Spatiul de birouri si depozit din Romania si din China insumeaza aproximativ 10.000 mp, iar partenerii nostri se deplaseaza la expozitii, piete, targuri si fabrici pentru fiecare client in parte, cautand cel mai mic pret si cele mai bune produse.

SUNTEM SERIOSI

Responsabilitate

SUNTEM PASIONATI

Calitate

SUNTEM DETERMINATI

Solutii

Complet optimizat: procesul de import China gandit cu clientul in primul plan

 

Ne dorim sa aveti parte de un proces de achizitie cat mai transparent, astfel ca toate conditiile si costurile aferente sunt cuprinse in contractul de prestari servicii care se semneaza imediat dupa obtinerea cotatiilor de pret.

Semnam contractul, iar noi ne ocupam de toata documentatia, vama, transport, verificare marfa, transport la tine la usa

Produsele tale sunt in siguranta cu noi, nu trebuie sa iti faci griji ca marfa ta nu ajunge intreaga.

Suntem alaturi de tine la orice pas si te sustinem inca de la primul apel.
Castiga timp si bani cu noi!

Suntem aici ca sa te ajutam sa-ti cresti afacerea

Prin experienta si siguranta in import China

HAI SA INCEPEM !

Echipa noastra

O echipa tanara dedicata nevoilor tale de import China

Stefan Coada
Stefan CoadaCEO si Fondator
Dorinta de a fi antreprenor s- a manifestat de la o varsta frageda si am trecut prin toate etapele necesare intelegerii unei afaceri. Inclinat mai degraba spre autoeducatie, inspirat de cartile titanilor in afaceri si bazandu- ma pe ideologia unei dezvoltari constante, privesc fiecare obstacol ca o noua sansa de a imbunatati afacerea si de a ma dezvolta ca antreprenor.
Andrian Besliu
Andrian BesliuCOO si Fondator
De la angajarile din adolescenta pana in punctul in care am pornit propria afacere am trecut prin multe etape. O etapa foarte importanta pentru a-mi dezvolta afacerea la urmatorul nivel a fost primul import din China, moment in care am realizat ca nu era nimeni in care puteam avea incredere ca va depune tot efortul pentru un proces de achizitie corect, asa ca m-am decis sa incep pe cont propriu. Concluziile trase in urma experientelor de a produce propria marfa precum si importul in Romania au fost ca cineva de incredere si cu experienta m-ar fi putut salva de la foarte multe costuri ascunse si momente neplacute, de aceea m-am decis sa ajut alti antreprenori in acest proces anevoios.
Doina Florea
Doina FloreaVP export si Partener
La 18 ani am avut prima experienta privind exportul de marfuri din Romania spre Moldova, iar asta mi-a oferit o prima viziune asupra necesitatilor clientiilor, motiv pentru care mi-am continuat viata profesionala cu studiile la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Ulterior, pasiunea pentru afaceri m-a determinat sa ma mut in China pentru a ma putea ocupa de exportul din aceasta tara intr- un mod adecvat. Fiind aproape de pulsul financiar al acestei tari si intelegandu-le cultura, ma face mult mai capabila sa pot oferi un serviciu cat mai complet de export clientului.
Peng Yan
Peng YanVP QA si Partener
Provenind dintr-o familie cu o ideologie spre afaceri, a devenit o normalitate in viata mea sa ma gandesc spre antreprenoriat. Din acest motiv, m-am decis sa imi fac studiile la Academia de Studii Economice din Bucuresti, iar experienta culturala din Romania m- a ajutat sa inteleg nevoile antreprenorului roman. Drept urmare, prin experienta mea in mediul de afaceri chinez sunt capabil sa ofer un plus de incredere procesului de export din China, discutand de aproape cu acei antreprenori, verificand marfa oferita, fiind asigurat de calitatea acestora, verificand fabricile in care se produce.
Intelegand in aceeasi masura atat nevoile antreprenorului roman, cat si pe cele ale antreprenorului chinez, sunt cel mai capabil sa ofer o punte de legatura in discutia despre o colaborare avantajoasa pentru ambele parti implicate.